Våre turer

Foodtour Brumunddal

Bli med til fots i behagelig tempo mellom noen av Brumunddals mattilbydere og byens mathistoriske steder.  Turen går fra Turistkontoret på torget i Brumunddal kl 13.00 og varer i vel fire timer. På turen vil du få oppleve mangfoldet av mattilbydere og samtidig få et innblikk i den spennende mathistorien Brumunddal har å by på. Du blir garantert veldig god og mett og møter andre mat-og kulturentusiaster.

Vi skal stoppe på City Meet & Eat, Matfatet,  Hjørnet Gastrobar, Bakeriet og det verdensberømte Woodhotellet.  Vi skal smake spansk tapas, potet og pultost i moderne form,  smaker fra grillen og gode bryggerier, lokale drikkevarer og nydelig is og kaker. Du får møte et entusiastisk vertskap med hjerte for spisestedene sine. Det blir mulighet for å handle lokale varer på flere av stedene. Turen starter på torget og slutter på Woodhotellet.

Turene passer for både lokalbefolkningen og gjester fra inn- og utland og alle som vil bli kjent i regionen vår. 

Turen arrangeres for grupper fra 6–15 personer. Pris kr 995 pr person + bookinggebyr kr 25, inkluderer guide og all mat og alkoholfri drikke. Ølsmaker på Hjørnet Gastrobar er inkludert.

Foodtour Mjøsgårdene

Food Tour Mjøsgårdene blir arrangert i juli under arrangementet «Sommer på Mjøsgårdene», men på grunn av Koronaviruset er arrangementet avlyst i 2020.

Gjennom en hel dag besøker vi 6 gårder, møter vertskapet på alle gårdene, spiser og drikker gårdens spesialiteter og opplever landskapet og lokalhistorie fra veteranbuss. Gårdene vi skal stoppe på er Simenstad, Sigstad, Stokke nedre, Sveinhaug, Lier og Bryhni søndre. Vi starter og slutter ved Brumunddal stasjon. Turen arrangeres for grupper fra 12-35 personer. Pris kr 1.800 pr person pluss bookinggebyr, inkluderer mat og alkoholfri drikke, transport og guide.

Foodtour Kurs- og konferanse

Etter en lang møtedag er det godt å komme seg ut og røre på seg! Møt noen av Brumunddals mattilbydere og byens mathistoriske steder. Turen går fra Turistkontoret på torget kl 17.00 og varer i 3,5 timer.

På turen vil du få oppleve mangfoldet av mattilbydere og samtidig få et innblikk i den spennende mathistorien Brumunddal har å by på. Vi skal stoppe på City Meet & Eat, Frøken Pimpernell,  Hjørnet Gastrobar og det verdensberømte Woodhotellet.  Vi skal smake spansk tapas, smaker fra grillen og god bryggerier, lokale drikkevarer, smoothies og velsmakende kaker. Du får møte et entusiastisk vertskap med hjerte for spisestedene sine. Turen starter på torget i Brumunddal og slutter på Woodhotellet.

Turen arrangeres for grupper fra 6-15 personer. Pris kr 995 pr person som inkluderer guide, all mat og alkoholfri drikke. Ølsmaker på Hjørnet Gastrobar er inkludert.

Generell informasjon

FoodTours Innlandet
Org.nr 989133780

Telefon

913 22 128

Post eller besøk

Lier gård
Bjørgevegen 219
2385 Brumunddal