Våre turer

Årets Foodtours

Foodtour Midt i matfatet – på sykkel i et eventyrlig kulturlandskap og langs Mjøsas bredd, med øl-, vin- og akevittsmaking.

Bli med på sykkeltur gjennom Stange Vestbygd og Hamars strandpromenade langs Mjøsas bredd, via Domkirkeodden til Matkvartalet på Hamar med egen guide. Vi stopper på utvalgte steder, møter et engasjert vertskap og smaker deres spesialiteter. Les mer og bestill her.

Foodtour Mjøsgårdene

Vi besøker storgårdene Simenstad, Sigstad, Stokke nedre og Sveinhaug. Du får høre om gårdene, maten, produksjonen, landskapet og historien, og møter vertskapet på hver gård. Ta kontakt her dersom du vil vite mer.

Foodtour Midt i Mjøsa

Vi sykler mellom tre storgårder med trestjerners matproduksjon. Solbærgården Mølstad vestre, Hovelsrud og Ousdal gård. Ta kontakt her dersom du vil vite mer.

Foodtour Stange Vestbygd

Vi sykler gjennom et eventyrlig kulturlandskap og møter både øl-entusiaster og akevittkjennere. På Bryhni Søndre er verten selv sommelier og vinimportør. Ta kontakt her dersom du vil vite mer.

Foodtour Mjøsa med Skibladner

Fra Skibladner ser vi alle de vakre storgårdene fra en annen vinkel. Vi får høre om da Mjøsa var den viktigste ferdselsåren for Innlandet og smake Skibladners spesialiteter før vi går i land i Totenvika. Ta kontakt her dersom du vil vite mer.

Generell informasjon

FoodTours Innlandet
Org.nr 989133780

Telefon

913 22 128

Post eller besøk

Lier gård
Bjørgevegen 219
2385 Brumunddal